Back to All Events

AMELIA VALCÁRCEL ....“La memòria i el perdó”.."La memoria y el perdón"..x....

  • La Nau - Paranimf 2 Carrer de la Universitat València, Comunidad Valenciana, 46003 Spain (map)

....Conferència..Conferencia..Conference....

....Dijous, 17 de novembre de 2016..Jueves, 17 de noviembre de 2016..x....
19:00 - 21:00
....Paranimf..Paraninfo..x....
La Nau.
Carrer de la Universitat, 2, 46003 València


....“La memòria i el perdó”. Una reflexió sobre un tema transcendent en societats que han sofert els estralls i les conseqüències ja d’una guerra civil, ja d’un conflicte armat intern o bé de distensions socials greus que hagen afectat severament els drets humans. Una anàlisi del perdó de la víctima envers el seu botxí, una relació que va més enllà d’allò jurídic fins arribar a la moral. ..“La memoria y el perdón”. Una reflexión sobre un tema trascendente en sociedades que han sufrido los estragos y las consecuencias ya sea de una guerra civil, un conflicto armado interno o distensiones sociales graves que han afectado severamente los derechos humanos. Un análisis del perdón de la víctima hacia su verdugo, una relación que va más allá de lo jurídico hasta llegar a la moral.
..x....

Amelia Valcárcel
....Filòsofa, catedràtica de Filosofia Moral i Política de l’UNED.
Ha desenvolupat una àmplia tasca docent i investigadora: ha dirigit, coordinat i presidit seminaris i congressos, i ha participat en diversos projectes d’investigació sobre filosofia, valors i posició de les dones. És membre del Consell d’Estat des de 2006.
..Filósofa, catedrática de Filosofía Moral y Política de la UNED.
Tiene una amplia labor docente e investigadora: ha dirigido, coordinado y presidido seminarios y congresos, y ha participado en diferentes proyectos de investigación sobre filosofía, valores y posición de las mujeres. Es miembro del Consejo de Estado desde 2006.
..x....

....Entrada oberta. Capacitat de la sala limitada.. Entrada abierta. Capacidad de la sala limitada.. x....