Back to All Events

ISABEL CLARA SIMÓ ...."Què és el feminisme?”.."¿Qué es el feminismo?”..x....

  • Centre Cultural La Nau - Aula Magna 2 Carrer de la Universitat València, Comunidad Valenciana, 46003 Spain (map)

....Conferència..Conferencia..x....

....Dimecres, 29 de març..Miércoles, 29 de marzo..x.... de 2017
19:00-21:00 ....hores..horas..x....
Aula Magna. Centre Cultural La Nau
....Carrer de la Universitat, 2 - 46003 València..Calle de la Universidad, 2 - 46003 Valencia..x....

....Entrada lliure. Aforament limitat ..Entrada libre. Aforo limitado..x....

....Organitza: Escola Europea de Pensament Lluís Vives i Aula de Lectura i Escriptura..Organiza: Escuela Europea de Pensamiento Luis Vives y Aula de Lectura y Escritura (castellano)..x....

 

Isabel Clara Simó
(Alcoi, 1943), ....escriptora..escritora..x....

....Recentment se li ha atorgat el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, un dels premis més prestigiosos del nostre àmbit cultural i que serveix de reconeixement a la seua extensa trajectòria en la producció literària i la seua tasca intel·lectual. ..Recientemente se le ha otorgado el Premio de Honor de las Letras Catalanas, uno de los premios más prestigiosos de nuestro ámbito cultural y que sirve de reconocimiento a su extensa trayectoria en la producción literaria y su tarea intelectual. ..x....

....Ha publicat entre moltes obres Júlia, Històries perverses, La innocent, Raquel o El meu germà Pol, que va que va guanyar el premi de Novel·la dels Premis Ciutat d'Alzira. ..Ha publicado entre muchas obras “Julia”, “Historias perversas”, “La inocente”, “Raquel” o “Mi hermano Polo”, que ganó el premio de Novela de los Premios Ciudad de Alcira. ..x....